Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός στα συντρίμμια κτηρίου ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ Τουρκασλάν

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός στα συντρίμμια κτηρίου ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ Τουρκασλάν

Ο αριθμός των νεκρών, έπειτα από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία, δεν σταματάει να μεγαλώνει, με τα νέα που έρχονται από τη γειτονική χώρα να είναι τραγικά. Νεκρός βρέθηκε και ο τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν, βρέθηκε νεκρός ανάμεσα στα συντρίμμια κτηρίου, με τον προπονητή του, Γιλμάζ Βουράλ, να το επιβεβαιώνει.

«Δυστυχώς, ο Αχμέτ μας πέθανε. Τώρα έβγαλαν το άψυχο σώμα του από τα συντρίμμια. Δυστυχώς δεν ζει», ανέφερε ο τεχνικός της Μαλάτιασπορ.

Yeni Malatyaspor goalkeeper Eyüp Ahmet Türkaslan lost his life in the earthquake. The building he was in collapsed with him inside 💔 pic.twitter.com/eXSSmavqj2

Υπενθυμίζεται ότι ο Τουρκασλάν αγνοούνταν μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, με τις αρχές να καταφέρνουν να βρουν τη γυναίκα του.

Εκείνη υπέδειξε το σημείο το οποίο πιθανότατα θα βρισκόταν ο 28χρονος, αλλά η αναζήτηση δεν είχε βγάλει αποτέλεσμα. Τελικά, οι διασώστες βρήκαν το άψυχο σώμα του τερματοφύλακα της Μαλάτιασπορ, ύστερα από αρκετές ώρες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις