Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σεισμός στην Τουρκία: Ώρες αγωνίας για την ομάδα βόλεϊ της Χατάισπορ που έχει παγιδευτεί στα συντρίμμια

Σεισμός στην Τουρκία: Ώρες αγωνίας για την ομάδα βόλεϊ της Χατάισπορ που έχει παγιδευτεί στα συντρίμμια

Ο φονικός σεισμός κλίμακας 7,7 Ρίχτερ συγκλόνισε τα σύνορα Τουρκίας και Συρίας. Περισσότεροι από 2.000 έχουν πεθάνει, την ώρα που γίνεται μεγάλη προσπάθεια να απεγκλωβιστούν χιλιάδες από συντρίμμια. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Χατάισπορ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση!

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από την Τουρκία, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Χατάισπορ έχει παγιδευτεί στα ερείπια και δίνεται μεγάλη μάχη για να μπορέσουν να βγουν από τα συντρίμμια.

Πιο συγκεκριμένα, 6 από τις 14 παίκτριες της Χατάισπορ έχουν καταφέρει να απεγκλωβιστούν, ωστόσο η «μάχη» με τον χρόνο δίνεται ώστε να μπορέσουν σωθούν και οι υπόλοιπες οκτώ κοπέλες που κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους.

Κραυγή αγωνίας και δάκρυα για το Χατάι

Η πόλη Χατάι φαίνεται πως έχει… ισοπεδωθεί από τον σεισμό -και όσους ακολούθησαν του βασικού- και δεν είναι λίγοι άνθρωποι που κάνουν έκκληση για βοήθεια, μέσω των social media.

Κλαίγοντας μέσα στο αμάξι του, ο βοηθός προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Χατάισπορ, Γκοκχάν Ζαν, κάνει τη δική του… κραυγή αγωνίας.

«Ο Αλάχ να μας βοηθήσει, το Χατάι τελείωσε. Σας ικετεύω, ακούστε τη φωνή μας. Ούτε ίντερνετ, ούτε νερό, ούτε βοήθεια, τίποτα. Το Χατάι είναι εγκαταλελειμμένο. Παρακαλώ κάντε τη φωνή μας να ακουστεί, παρακαλώ γίνετε η φωνή μας, σας ικετεύω. Κραυγές για βοήθεια σε κτίρια που έχουν καταρρεύσει. Βοήθησέ με γιε μου, η φωνή μιας γηραιάς θείας δεν μπορεί να φύγει από το αυτί μου» ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις