Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σεισμός στην Τουρκία: Θρίλερ με Κριστιάν Ατσού – Αγνοείται ακόμα

Σεισμός στην Τουρκία: Θρίλερ με Κριστιάν Ατσού – Αγνοείται ακόμα

Θρίλερ με τον Κριστιάν Ατσού, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Η αρχική ενημέρωση του αντιπροέδρου της Χατάισπορ ήθελε τον Κριστιάν Ατσού να ανασύρεται ζωντανός από τα ερείπια των φονικών σεισμών στην Τουρκία, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής παραμένει αγνοούμενος σύμφωνα με νέα ενημέρωση του γιατρού της Χατάισπορ.

Μιλώντας στη «Hurriyet», ο Γκουρμπεΐ Καχβετσί δήλωσε ότι κλιμάκιο της Χατάισπορ έψαξε το νοσοκομείο στο οποίο φερόταν να έχει διακομιστεί ο Κριστιάν Ατσού, αλλά δεν τον βρήκαν, γεγονός που οδήγησε όλους στο συμπέρασμα ότι το άτομο που βρέθηκε ζωντανό δεν ήταν ο 33χρονος Αφρικανός ποδοσφαιριστής.

«Όταν ακούσαμε τα νέα πως τον πήγαν στο νοσοκομείο Dortyol, πήγαμε αμέσως να ελέγξουμε, αλλά δεν ήταν εκεί. Αυτή τη στιγμή, αποδεχόμαστε το ενδεχόμενο ότι τόσο ο τεχνικός μας διευθυντής, Σαβούτ Τανέρ όσο και ο Κριστιάν Ατσού δεν εντοπίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας, δυστυχώς», ανέφερε ο γιατρός της Χατάισπορ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάν Ατσού έμενε στον ένατο όροφο πολυκατοικίας που κατέρρευσε, έχοντας γυρίσει σπίτι του μόλις 20 λεπτά πριν γίνει ο φονικός σεισμός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις