Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σεισμός” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Νεϊμάρ στην Παρί και Ντιμπάλα στην Μπαρτσελόνα

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Έτοιμη να ταράξει… τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας “Sport”, θα καλύψει την Τρίτη τη ρήτρα ύψους 222 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ, προκειμένου να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, είναι θετικός σε ενδεχόμενη μετεγγραφή του, αφού θέλει να βγει από τη σκιά του Λιονέλ Μέσι και να γίνει αυτός το πρώτο βιολί σε μία ομάδα.

Ο Νεϊμάρ ανήκει απ’ το 2013 στην Μπαρτσελόνα και έχει 105 γκολ και 80 ασίστ σε 186 συμμετοχές. Σε περίπτωση που η μεττεγραφή ολοκληρωθεί, τότε ο Νεϊμάρ θα γίνει η ακριβότερη μετεγγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά των 110 εκατ. ευρώ.

Οι Καταλανοί δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια σε περίπτωση που χάσουν τον Νεϊμάρ, όντας έτοιμοι να φέρουν στη Βαρκελώνη τον Ντιμπάλα, προκειμένου να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου. Σύμφωνα με την Marca, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του παίκτη της Γιουβέντους, ο οποίος δεν θα έλεγε “όχι” στο να γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε