Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σέλτικ – Ρέιντζερς 1-1: Κράτησε τη διαφορά ασφαλείας η ομάδα του Γιακουμάκη

Σέλτικ – Ρέιντζερς 1-1: Κράτησε τη διαφορά ασφαλείας η ομάδα του Γιακουμάκη
Intime.gr

Η προσπάθεια για ανατροπή της Ρέιντζερς στην έδρα της Σέλτικ βρήκε… δοκάρι στο 86′ και η ομάδα του Γιώρου Γιακουμάκη έφερε 1-1 μέσα στην έδρα της και κράτησε τη διαφορά των 6 βαθμών από την μεγάλη της αντίπαλο και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα Σκωτίας.

Το Old Firm του σκωτσέζικου πρωταθλήματος δεν ανέδειξε νικητή, αλλά το τελικό 1-1 ανάμεσα στη Σέλτικ και στη Ρέιντζερς μάλλον… βόλεψε τους γηπεδούχους.

Το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off (35η αγωνιστική) της Premiership στο «Σέλτικ Παρκ» τελείωσε ισόπαλο, με τους «καθολικούς» να προηγούνται νωρίς με τον Ζότα (21΄) και τους «διαμαρτυρόμενους» ν΄ «απαντούν» στο δεύτερο μέρος με τον Σακαλά (67΄).

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέρασε αλλαγή στο 61′ αντί του Φουρουχάσι και στο 77΄ είδε την κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.

Η ομάδα του Ποστέκογλου διατήρησε τη διαφορά του +6 από τους πρωταθλητές και σαφώς έχει τον πρώτο λόγο για να επιστρέψει στον «θρόνο» της Premiership. Πάντως, στο 86′ οι γηπεδούχοι… τρόμαξαν, βλέποντας τον Σκάλα να στέλνει την μπάλα -σε τετ α τετ- στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις