Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Σέλτικ – Ρέιντζερς 4-0: Υπερηχητικοί οι πρωταθλητές Σκωτίας, μετέτρεψαν το ντέρμπι σε τυπική διαδικασία

Σέλτικ – Ρέιντζερς 4-0: Υπερηχητικοί οι πρωταθλητές Σκωτίας, μετέτρεψαν το ντέρμπι σε τυπική διαδικασία
ΦΩΤΟ Reuters

Το τρένο της Σέλτικ δείχνει να οδεύει με σπασμένα φρένα. Οι πρωταθλητές Σκωτίας επικράτησαν άνετα της Ρέιντζερς με 4-0, κάνοντας το έξι στα έξι στο πρωτάθλημα Σκωτίας, μετατρέποντας το «Old Firm» σε τυπική διαδικασία.

Η Σέλτικ του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την ευρεία νίκη που πέτυχε εναντίον της μεγάλου αντιπάλου Ρέιντζερς με 4-0.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τέρμα του Λιέλ Άμπαντα, ο Ζότα διπλασίασε τα τέρματα για τους «καθολικούς» στο 32ο λεπτό, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Άμπαντα σκόραρε για δεύτερη φορά, εξασφαλίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «Διαμαρτυρόμενοι» προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι, δίχως αποτέλεσμα, ενώ ο Τέρνμπουλ στο 78ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των πρωταθλητών Σκωτίας, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι την πορεία τους με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν ξεκίνησε βασικός αλλά χρειάστηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 5ο λεπτό μετά από τον τραυματισμό του Φορουχάσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις