Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ, Καρέρα: “Να μπούμε στους ομίλους”

Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ, Καρέρα: “Να μπούμε στους ομίλους”

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός υποστήριξε ότι η Ένωση πρέπει να μπει στους ομίλους του Europa League και να κοντράρει μεγάλους αντιπάλους, ώστε να γίνει ξανά ορατή στην Ευρώπη.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με προσοχή. Η Σεντ Γκάλεν έχει ποιότητα και πρεσάρει στο γήπεδο, οπότε χρειάζεται προσοχή. Η ΑΕΚ θέλει να περάσει στους ομίλους του Europa League, για να έχει μεγαλύτερη προβολή στην Ευρώπη, να βλέπει περισσότερος κόσμος τα παιχνίδια της και γι’ αυτό θέλουμε να προχωρήσουμε στους ομίλους», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η εμπειρία μου με έχει βοηθήσει στο να ξέρω ότι όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολα, απέναντι σε ομάδες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις. Εμείς ξέρουμε τα προτερήματα και τα ελαττώματά μας και θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Για μένα όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι δύσκολα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και να μην υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Δεν υπάρχουν φαβορί».

Όσο για τις επιλογές του, δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα. «Θα δείτε αύριο στο γήπεδο τόσο το σύστημα όσο και την ενδεκάδα. Τα παιδιά γνωρίζουν πώς θα αντιμετωπίσουμε τη Σεντ Γκάλεν, εσείς θα το μάθετε αύριο», απάντησε σε σχετική ερώτηση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις