Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σερέλης μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Καθαρό φάουλ στον Παπαγιάννη, θα φτιάξουμε ομάδα να κερδίζουμε και αυτές τις αποφάσεις»

Σερέλης μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Καθαρό φάουλ στον Παπαγιάννη, θα φτιάξουμε ομάδα να κερδίζουμε και αυτές τις αποφάσεις»

Μετά το τέλος του ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στο ΟΑΚΑ που βρήκε νικητές και πάλι τους Πειραιώτες, ο Χρήστος Σερέλης έκανε λόγο για καθαρό φάουλ στον Παπαγιάννη στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι πράσινοι θα φτιάξουν ομάδα για να κερδίζουν και αυτές τις αποφάσεις των διαιτητών.

«Θέλω να πω ότι συμπληρώνονται 4 χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και θέλαμε σήμερα μια νίκη για να τον τιμήσουμε. Αλλά δεν θα τα καταφέραμε. Οδηγός για εμάς είναι και πάλι το δεύτερο ημίχρονο. Και έτσι θα πρέπει να παίζουμε με όλους και όχι μόνο με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός σκόραρε περίπου 30 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

Για την τελευταία φάση: «Είναι ένα ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον Παπαγιάννη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Αλλά και πάλι δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, όπως έκανε και στις άλλες ομάδες που ήμουν δεν το έκανα. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει και αυτές τις αποφάσεις και να μην μας ενδιαφέρουν».

Για το ότι η ομάδα δεν τα παρατάει: «Η ομάδα σε κανένα παιχνίδι δεν θα τα έχει παρατήσει. Είχαμε μια καλή παρένθεση με τον ΠΑΟΚ. Αλλά από εκεί και πέρα δεν έχουμε παρατήσει κάποιο ματς. Είναι φανερό πως όλα πρέπει να ξεκινούν από την άμυνα».

Για το τι σκέφτηκε όταν είδε τον Μπέικον στο παρκέ: «Μέσα στο παιχνίδι δεν μπορείς να σκέφτεσαι τους τραυματισμούς. Ο Μπέικον ήθελε να μπει και να δοκιμάσει. Προφανώς δεν είναι καλά και θα το δούμε αύριο. Ο Πονίτκα είναι ένας ηγετικός παίκτης και είναι το κομμάτι που ενώνει την περιφέρεια με την front line. Και είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς, γιατί μπορεί να μην βάλει πόντο, αλλά προφέρει πολλά άλλα πράγματα».

Για το συμβάν με τον Μπέικον και να την απόδοση του Παπαγιάννη: «Στο μυαλό το δικό μου είναι να υπάρχει δικαιοσύνη στα αποδυτήρια. Για τον Μπέικον ισχύει το ίδιο. Αν συνεχίσει να είναι ο Μπέικον έτσι είναι καλός και θα γίνει πιο επιδραστικός και φαίνεται. Αν γίνει πιο δημιουργικός θα βοηθήσει κι άλλο. Και σήμερα στην τελευταία φάση επιλέξαμε να δώσει πάσα στον Ουίλιαμς γιατί έπεσαν όλοι πάνω του.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με αλλαγές σήμερα στον Παπαγιάννη. Έχει ένα επιπλέον βάρος λόγω του ότι είναι και αρχηγός και ο Παναθηναϊκός δεν είναι και στο καλύτερο σημείο, αλλά αυτό που του λέω εγώ είναι να κλείσει τα αυτιά του και να συνεχίσει τη δουλειά. Όλοι οι παίκτες έχουν κακές μέρες».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις