Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σερένα Γουίλιαμς: «Αν είχα κάνει σαν τον Σάσα Ζβέρεφ θα ήμουν στη φυλακή»

Σερένα Γουίλιαμς: «Αν είχα κάνει σαν τον Σάσα Ζβέρεφ θα ήμουν στη φυλακή»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σάσα Ζβέρεφ βρέθηκε για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο για τα νεύρα του στο τουρνουά του Ακαπούλκο και η Σερένα Γουίλιαμς σχολίασε το γεγονός με… αφοπλιστικό τρόπο.

Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών τόνισε χαρακτηριστικά ότι αν η ίδια είχε παρόμοια αντίδραση με τον Γερμανό τενίστα, όχι μόνο θα αποβαλλόταν όπως εκείνος, αλλά πιθανόν να πήγαινε και κυριολεκτικά στην φυλακή.

Οι δηλώσεις της Σερένα Γουίλιαμς

«Είναι θέμα προσωπικότητας, καθένας είναι διαφορετικός. Δεν είναι απαραίτητο ότι σπας (σ.σ.: όταν έχεις ξέσπασμα) έχει να κάνει με το πάθος, που σε παρασύρει.

Εγώ έχω πολύ πάθος εντός κι εκτός κορτ, έχω πάθος με ό,τι κάνω, αλλά νομίζω ότι υπάρχουν διπλά stardards. Πιθανότατα θα ήμουν στη φυλακή αν  είχα κάνει εγώ αυτό που έκανε ο Ζβέρεφ, κυριολεκτικά, χωρίς πλάκα. Κάποτε ήμουν υπό δικαστική επιτήρηση… Αλλά ας μην πάμε σε αυτό τώρα. Στο τέλος της ημέρας είμαι αυτή που είμαι και με αγαπώ.

Μου αρέσει η επίδραση που έχω στους ανθρώπους, η επίδραση που έχω στους ανθρώπους μέσω των εταιρειών που έχω επενδύσει. Είχα την ευκαιρία να επενδύσω στις γυναίκες και στους έγχρωμους ανθρώπους. Αν δεν είχα το πάθος στο κορτ δεν θα είχε πάθος για ό,τι κάνω τώρα. Το έχω αποδεχτεί και είμαι ενθουσιώδης που συνεχίζω να έχω αυτό το πάθος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις