Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σερένα Γουίλιαμς: Επιστρέφει στη δράση και παίζει στο Wimbledon

ΦΩΤΟ REUTERS.
Reuters

Το μεγάλο “διάλειμμα” της Σερένα Γουίλιαμς από το τένις φτάνει στο τέλος του, με την διάσημη αθλήτρια να επιστρέφει στo κορτ του Wimbledon.

Η Σερένα Γουίλιαμς επιστρέφει στη… δράση και -όπως ανακοίνωσε μέσω social media- θα βρεθεί στο αγαπημένο της Wimbledon (έχει σηκώσει το συγκεκριμένο Grand Slam επτά φορές).

Θυμίζουμε ότι η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων τραυματίστηκε πέρυσι στον πρώτο γύρο του WImbledon και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον αγώνα κόντρα στην Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς.

Έκτοτε, δεν είχε πάρει μέρος σε κάποιο αγώνα. Μάλιστα, ο προπονητής της, Πάτρικ Μουράτογλου, αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την Σερένα Γουίλιαμς πριν το Roland Garros δίνοντας της κάτι σαν… τελεσίγραφο για την επιστροφή της στη δράση.

“Ήθελα να είμαι δίκαιος μαζί της και να μην την απογοητεύσω στο τέλος της καριέρας της. Γι’ αυτό τη ρώτησα τι σκόπευε να κάνει. Δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη. Tη ρώτησα αν ήθελε να πάει στο Roland Garros και μου είπε ότι δεν ήξερε. Της είπα πως θα την περιμένω για προπόνηση τη Δευτέρα και αν δεν εμφανιζόταν θα το λάμβανα ως σημάδι και θα θεωρούσα τον εαυτό μου ελεύθερο (ως προπονητή)”, είπε ο Πάτρικ Μουράτογλου, λόγια που πιθανότατα έπαιξαν κάποιο ρόλο στην απόφαση της Σερένα Γουίλιαμς.

Έτσι, έστω και στα 41 της και μετά από τόσο μεγάλη αποχή από τα κορτ, η Σερένα Γουίλιαμς θα προσπαθήσει να «πιάσει» το ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ, που έχει στην κατοχή της 24 major τίτλους.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις