Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σερένα Γουίλιαμς: Γι’ αυτό εμφανίστηκε στο Wimbledon με μαύρα αυτοκόλλητα στο πρόσωπο

Σερένα Γουίλιαμς: Γι’ αυτό εμφανίστηκε στο Wimbledon με μαύρα αυτοκόλλητα στο πρόσωπο
Reuters

Δυο μικρού μήκους αυτοκόλλητες ταινίες στο πρόσωπο της Σερένα Γουίλιαμς, έκαναν τους φίλους του τένις να… ψάχνονται, κατά τη διάρκεια του αγώνα της στο Wimbledon.

Η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε στη… δράση πριν από λίγα 24ωρα και στο Wimbledon, μετά από έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ (7-5, 1-6, 7-6 (7)) από τη Γαλλίδα, Αρμονί Ταν μετά από τρεις ώρες αγώνα.

Η Σερένα Γουίλιαμς τόνισε στις δηλώσεις της ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για τόσο μεγάλο -σε διάρκεια- αγώνα και δεν έδωσε σαφή απάντηση για το μέλλον της. Την ίδια στιγμή, μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν τα μαύρα αυτοκόλλητα που είχε στο πρόσωπό της και πιο συγκεκριμένα στο δεξί της μάγουλο.

Αρκετοί πίστεψαν πως η Σερένα Γουίλιαμς έκανε μια συμβολική κίνηση. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι οι μικρές αυτές λωρίδες ήταν ιατρική ταινία.

Η Αμερικανίδα κάτοχος 23 major τίτλων πάσχει από υποτροπιάζουσα ιγμορίτιδα, η οποία, εκτός από το μπλοκάρισμα των αεραγωγών, μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους, πίεση και πόνο στο πρόσωπο. Έτσι, η Σερένα Γουίλιαμς προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, έχοντας σαν στόχο να διατηρηθούν καθαρά τα ιγμόρεια της και να αναπνέει σωστά.

Να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο εύκαμπτο υλικό χρησιμοποιείται συνήθως από τους αθλητές, ως βοήθεια για την αποκατάσταση των μυών και την αύξηση στο εύρος κίνησης στις αρθρώσεις.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι η «KT Tape», η εταιρεία που κατασκευάζει την ταινία, έχει προειδοποιήσει τους αθλητές που τη φορούν στο πρόσωπό τους ότι η χρήση της δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ με αυτόν τον τρόπο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις