Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Σερένα Γουίλιαμς: «Ρότζερ Φέντερερ ενέπνευσες εκατομμύρια ανθρώπων»

Σερένα Γουίλιαμς: «Ρότζερ Φέντερερ ενέπνευσες εκατομμύρια ανθρώπων»
ΑΠΕ

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τένις, υπηρέτησε όσο ελάχιστοι και άθλημα και γι’ αυτό έγινε αγαπητός και αποδεκτός από όλους. Η Σερένα Γουίλιαμς θέλησε να καλωσορίσει τον G.O.A.T. του τένις στο “κλαμπ” των… συνταξιούχων.

Ο Σεπτέμβριος του 2022 θα μείνει στην ιστορία ως ο μήνας στον οποίο οι φίλοι του τένις έμαθαν πως δυο μεγάλα “αστέρια” του αθλήματος, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Ρότζερ Φέντερερ, αποσύρονται από την ενεργό δράση.

Και για τους δυο τενίστες, ήταν κάτι το αναμενόμενο. Η επισημοποίηση, όμως, της συγκεκριμένης απόφασης, φυσικά και συγκλόνισε το άθλημα.

Η 40χρονη Αμερικανίδα, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, αγωνίστηκε έδωσε στις 3 Σεπτεμβρίου την τελευταία της “παράσταση” -μέσα στη Νέα Υόρκη- και αποχαιρέτησε το τένις παίζοντας μπροστά σε 30.000 fans της, στο Arthur Ashe για το US Open..

Χθες (15.09) ο 41χρονος Ελβετός -κάτοχος 103 ΑΤΡ τίτλων, μεταξύ των οποίων 20 Grand Slam- είπε το δικό του “αντίο” στην ενεργό δράση.

Έχοντας ακολουθήσει νωρίτερα το συγκεκριμένο… μονοπάτι, η Σερένα Γουίλιαμς έσπευσε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον Φέντερερ, μέσω των social media.

«Έψαχνα τον τέλειο τρόπο για να το πω αυτό, καθώς έβαλες τόσο εύγλωττα σε αυτό το παιχνίδι, τελεία, όπως και στην καριέρα σου. Πάντα σε κοίταζα και σε θαύμαζα. Οι δρόμοι μας ήταν πάντα τόσο όμοιοι, τόσο ίδιοι. Ενέπνευσες εκατομμύρια ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και εμένα και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Σε χειροκροτώ και ανυπομονώ για όλα όσα θα κάνεις στο μέλλον. Καλώς ήρθες στο κλαμπ συνταξιοδότησης. Και σε ευχαριστώ γι αυτό που είσαι Ρότζερ Φέντερερ»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις