Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σερένα Γουίλιαμς: Σοκαρισμένη από το θάνατο του Βίρτζιλ Άμπλο

Σερένα Γουίλιαμς: Σοκαρισμένη από το θάνατο του Βίρτζιλ Άμπλο
youtube

Ο Βίρτζιλ Άμπλο, καλλιτεχνικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών του Louis Vuitton, πέθανε μετά από “μάχη” με μια σπάνια μορφή καρκίνου, σε ηλικία 41 ετών και άφησε σοκαρισμένη τη φίλη του, Σερένα Γουίλιαμς.

Να αναφέρουμε ότι η Σερένα Γουίλιαμς είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Βίρτζιλ Άμπλο (για την κολεξιόν της στη NIKE) και του είχε αδυναμία. Μάλιστα, στο Roland Garros του 2019, είχε φορέσει μια εμφάνιση σχεδιασμένη από τον Αμερικανό που θύμιζε ζέβρα και είχε τυπωμένες τις λέξεις «μητέρα», «πρωταθλήτρια», «Βασίλισσα» και «Θεά».

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις, την θλίψη που αισθάνομαι μετά τον θάνατο του φίλου μου, Βίρτζιλ Άμπλο. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα, που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω την σπουδαιότητα, την ιδιοφυΐα και το χαμόγελό του.

Ήταν τιμή μου που στάθηκα δίπλα του. Φώτιζε κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινε. Ίσως η οικογένεια και οι φίλοι του αισθανθούν πιο όμορφα, μόλις αντιληφθούν πόσο πολύ η τέχνη του, επηρέασε την κουλτούρα όλων μας. Θα μου λείψεις» αναφέρει η Σερένα Γουίλιαμς, σε ανάρτηση της στα social media.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις