Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σερένα Γουίλιαμς, η επιστροφή!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

H Σερένα Ουίλιαμς, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε με 6-3, 6-4 της γαλλίδας Πολίν Παρμεντιέ στον πρώτο γύρο του Auckland Classic στον πρώτο αγώνα της μετά από τέσσερις μήνες.

Η 35χρονη Αμερικανίδα δεν είχε αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση μετά την ήττα από την Καρολίνα Πλίσκοβα στα ημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν τον περασμένο Σεπτέμβρη καθώς αποφάσισε να απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα προκειμένου να ξεπεράσει έναν τραυματισμό στον ώμο που την ταλαιπωρούσε καιρό.

Η Ουίλιαμς που συμμετείχε σε διπλό φιλανθρωπίας με την αδερφή της Βένους, επανεμφανίστηκε στο Όκλαντ σε καλή κατάσταση. Είχε μερικά προβλήματα με τον αέρα και μικρά δείγματα “σκουριάς” στο δεύτερο σετ, ωστόσο μπόρεσε να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες και να κερδίσει την αναμέτρηση με τον όγδοο άσο της.

“Ήταν ο πρώτος μου αγώνα μετά από αρκετούς μήνες και βρέθηκα αντιμέτωπη με μια πολύ καλή παίκτρια» είπε μετά την αναμέτρηση η Ουίλιαμας που θα αντιμετωπίσει την Τζέιμι Λοεμπ η Μάντισον Μπρένγκλε στον δεύτερο γύρο και συνέχισε: «Ο αέρας μου δημιούργησε μερικά προβλήματα. Όσες ημέρες έκανα προπόνηση εδώ δεν υπήρχε καθόλου αέρας και σήμερα φύσαγε τόσο πού. Παρόλα αυτά είχε πλάκα. Να σας πω την αλήθεια δεν είχε πλάκα, αλλά ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα κατάσταση”.

Παραδέχθηκε ότι δεν βρίσκεται στο 100% των δυνατοτήτων της και θα επιλέξει πολύ προσεκτικά το πρόγραμμα της νέας σεζόν: “Δεν βλέπω τον εαυτό μου να έχω γεμάτο πρόγραμμα φέτος αλλά κανείς δεν γνωρίζει. Θα κοιτάξω πως είμαι τουρνουά με τουρνουά”.

Οι τραυματισμοί την κράτησαν εκτός αγωνιστικών χώρων για το μεγαλύτερο μέρος του 2016, ωστόσο η Ουίλιαμς κατάφερε να πάρει το Wimbledon και να ισοφαρίσει τα 22 γκραν σλαμ που έχει η Στέφι Γκραφ με επόμενο στόχο να καταρρίψει το σχετικό ρεκόρ: “Πάντα έχω μεγάλους στόχους, οπότε σαφώς παίζουν ρόλο τα γκραν σλαμ”, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε