Αθλητικά

Σερβία – Ελλάδα: Η δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θα αντιμετωπίσει τη Σερβία την Πέμπτη (25/8, 21:00) στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου, σ’ ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ ενόψει Eurobasket.

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θα παρουσιαστεί με απουσίες κόντρα στη Σερβία, καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε στην Ελλάδα και τους Καλαϊτζάκη και Κουζέλογλου.

Στην αποστολή της γαλανόλευκης συμμετέχουν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

Μετά το παιχνίδι με τη Σερβία, θα ακολουθήσει το παιχνίδι με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ, το οποίο και θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη του Eurobasket 2022.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Εκουαδόρ – Γερμανία 2-1: Μεγάλη ανατροπή για τον Ισημερινό, το γκολ του Πλάτα τον έστειλε στους «32» του Μουντιάλ
Το Εκουαδόρ όχι μόνο πέτυχε τα πρώτα του γκολ στο Μουντιάλ του 2026 αλλά πήρε και το πρώτο του "τρίποντο" σε αυτό το τουρνουά, που το στείλει στην επόμενη φάση
ΦΩΤΟ reuters