Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Σέρχιο Ράμος για την επιστροφή του στη Σεβίλλη: «Το χρωστούσα στον πατέρα μου, στον παππού μου και στον Πουέρτα»

Σέρχιο Ράμος για την επιστροφή του στη Σεβίλλη: «Το χρωστούσα στον πατέρα μου, στον παππού μου και στον Πουέρτα»
ΑΠΕ

Ο Σέρχιο Ράμος επιστρέφει μετά από 18 χρόνια στην ομάδα που ανδρώθηκε, τη Σεβίλλη, και εξήγησε τους λόγους της απόφασής του.

Ο Σέρχιο Ράμος… προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Σαν Πάμπλο σήμερα (04.09) για να επισημοποιήσει την επιστροφή του στη Σεβίλλη. Ο 37χρονος αμυντικός ταξίδεψε από τη Μαδρίτη με ιδιωτική πτήση και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της πόλης, έγινε δεκτός από τον αθλητικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Βίκτορ Όρτα.

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την αναχώρησή του από την Σεβίλλη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο σέντερ μπακ επιστρέφει στο «Ramón Sánchez-Pizjuán», αποκλείοντας σημαντικές προτάσεις από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία.

Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί στις συνήθεις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του για μια σεζόν με την Σεβίλη πριν ξεκινήσει αύριο (5/9) προπονήσεις με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.

«Είμαι ενθουσιασμένος, ναι, είναι μια ξεχωριστή μέρα, το να γυρίζεις σπίτι είναι πάντα σημαντικό. Το περίμενα μερικούς μήνες, αλλά είμαι χαρούμενος που θα επιστρέψω. Θα έχουμε χρόνο για να κάνω τη συνέντευξη Τύπου και την παρουσίαση Θέλοντας να επιστρέψω στο σπίτι, δεν είχα νόημα να πάω πουθενά αλλού χωρίς να περάσω από εδώ, το χρωστούσα στον πατέρα μου, στον παππού μου, τη Σεβίλη και στον Πουέρτα, με πολλά πράγματα που σημαίνουν πολλά και νομίζω ότι ήταν ώρα», είπε ο Σέρχιο Ράμος αμέσως μετά την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις