Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Σέρχιο Ράμος: «Ζητώ συγγνώμη από όσους παίκτες της Σεβίλλης έχω θίξει»

Σέρχιο Ράμος: «Ζητώ συγγνώμη από όσους παίκτες της Σεβίλλης έχω θίξει»
ΑΠΕ

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε στην Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια και θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για όσες ενέργειες έκανε -την περίοδο που φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης- κατά παικτών της ομάδας της Ανδαλουσίας, που μπορεί να ήταν προκλητικές.

Η επιστροφή του Σέρχιο Ράμος στην Σεβίλλη δεν έχει γίνει αποδεκτή με τον καλύτερο τρόπο από αρκετό κόσμο στην ομάδα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που θυμούνται… κακές συμπεριφορές του Ισπανού αμυντικού, στα παιχνίδια των Ανδαλουσιανών κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει, προκειμένου να επικρατήσει ηρεμία και οι πάντες στην “οικογένεια” της Σεβίλλης να προχωρήσουν ενωμένοι, ο Σέρχιο Ράμος θέλησε να απολογηθεί για τυχόν αθέμιτες ενέργειες στις οποίες προχώρησε στα παιχνίδια που αντιμετώπισε την ομάδα της Ανδαλουσίας, την περίοδο που ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Γεια σας, οπαδοί της Σεβίλλης. Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή και συναρπαστική για μένα. Επιτέλους επιστρέφω σπίτι και ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα με το σήμα της Σεβίλλης στο στήθος μου», δήλωσε αρχικά κατά την παρουσίασή του.

«Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που έφυγα. Θεωρώ ότι έχω κάνει λάθη, για τα οποία θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε κάθε παίκτη της Σεβίλλης που έχει αισθανθεί προσβεβλημένος από πράγματα και χειρονομίες που έχω κάνει σε αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι όλοι ‘βράζουμε στο ίδιο καζάνι’, είμαστε όλοι από την ίδια οικογένεια και έχουμε πολλούς ανθρώπους που μας στηρίζουν», ανέφερε ο 37χρονος αμυντικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις