Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σέρχιο Ρίκο: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του τερματοφύλακα που «παλεύει» να μείνει στη ζωή

Σέρχιο Ρίκο: Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του τερματοφύλακα που «παλεύει» να μείνει στη ζωή
ΑΠΕ

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Virgen del Rocio της Σεβίλλης και την ίδια στιγμή η σύζυγος του συγκινεί με την ανάρτησή της.

Η σοβαρή “περιπέτεια” του Σέρχιο Ρίκο έχει συγκλονίσει τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Ισπανός πορτιέρε νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε, σε πτώση από το άλογό του (δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι).

Σύμφωνα με χθεσινά (29.05) δημοσιεύματα, η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή παρουσιάζει μικρή βελτίωση, αλλά παραμένει σοβαρή. Ο Χοσέ Μανουέλ Γκαρσία, ένας πρώην τοπικός δημοσιογράφος στη Σεβίλλη, μετέφερε τα νέα για τον πορτιέρε, που έχει γαλουχηθεί στον σύλλογο της Ανδαλουσίας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter: «Αν και είναι απαραίτητο να υιοθετήσουμε μια προσεκτική προσέγγιση, η κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο έχει βελτιωθεί παρά την ακραία σοβαρότητα της κατάστασης. Αρχίζουμε να μειώνουμε τις δόσεις των ηρεμιστικών και αντιδρά με απλές κινήσεις. Είναι δυνατός. Συνεχίστε να προσεύχεστε»!

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο, Αλμπα Σίλβα, έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα, σε όλους όσοι βρίσκονται στο πλευρό του Ρίκο, αλλά και στον Τύπο.

«Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη που έχετε για εμάς. Ο Σέρχιο έχει πολλούς ανθρώπους που προσεύχονται για αυτόν και είναι πολύ δυνατός. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω. Απλώς ζητώ σεβασμό από τα ΜΜΕ που δίνουν μη επαληθευμένες πληροφορίες.

Μη με αφήνεις μόνη αγάπη μου γιατί ορκίζομαι δεν μπορώ, ούτε ξέρω πώς να ζω χωρίς εσένα. Σε περιμένουμε ζωή μου σε αγαπάμε τόσο πολύ» έγραψε, ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία, από το γάμο τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις