Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Σέρχιο Ρίκο: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του άτυχου τερματοφύλακα, για την επέτειό τους

Σέρχιο Ρίκο: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του άτυχου τερματοφύλακα, για την επέτειό τους
Reuters

Την ώρα που η κατάσταση της υγείας του τερματοφύλακα, Σέρχιο Ρίκο, παραμένει σε ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο, η σύζυγός του “ραγίζει καρδιές” με το δημόσιο μήνυμά της, ανήμερα της επετείου τους.

Ο Σέρχιο Ρίκο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και βρίσκεται στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Ανδαλουσίας. Ο 29χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Virgen del Rocío» της Σεβίλλης από τα τέλη Μαΐου, με σοβαρό τραυματισμό, έπειτα από πτώση του από άλογο.

Ο Ισπανός πορτιέρε έπεσε και πάλι σε κώμα ενώ -όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν των προηγούμενων ημερών- ο Σέρχιο Ρίκο «είναι πάλι σε καταστολή και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση, εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ενώ «οι ειδικοί της εντατικής συνεχίζουν να παρακολουθούν και να περιμένουν την εξέλιξη της κατάστασής του».

Η σύζυγός του, Άλμπα, είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. Το ζευγάρι συμπλήρωσε την Κυριακή (11/6) ένα χρόνο από τη στιγμή που παντρεύτηκαν και η Ισπανίδα “ανέβασε” ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του Instagram.

Η ανάρτηση της

“Ακριβώς πριν έναν χρόνο ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Ήταν η μέρα που ονειρευόμασταν από τη μέρα που γνωριστήκαμε, γιατί ήξερα από την αρχή πως ήσουν η αγάπη της ζωής μου.

Δεν είχα συναντήσει κανέναν με πιο αγαθή και όμορφη καρδιά από τη δική σου. Δεν είμαστε το τέλειο ζευγάρι, υπήρχαν και γκρίζες μέρες όπου τσακωνόμασταν για ανοησίες, αλλά είμαι ευτυχισμένη δίπλα σου και ξέρω πως η θέση μου στον κόσμο είναι ακριβώς δίπλα σου.

Δεν με απογοήτευσες ποτέ, είσαι ο πιο γενναίος και δυνατός άνθρωπος που ξέρω, γι’ αυτό είμαι σίγουρη πως δεν θα τα παρατήσεις. Για μένα, για μας, για την οικογένειά μας που πρέπει να μεγαλώσουμε, για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που μου χρωστάς, για όλους όσους αγαπάς, για όλες τις επετείους που πρέπει να γιορτάσουμε ακόμη.

Περάσαμε πολλά μαζί, είμαι βέβαιη πως θα το ξεπεράσουμε κι αυτό και σύντομα θα διαβάζεις αυτά τα λόγια και θα μου κρατάς το χέρι δίνοντάς μου την ηρεμία που μόνο εσύ ξέρεις.

Δεν είναι η πρώτη μας επέτειος όπως τη φανταζόμουν, αλλά υπόσχομαι πως όταν ξυπνήσεις θα γιορτάζουμε κάθε μέρα που περνάμε μαζί. Μου λείπεις πολύ. Σε περιμένω και σε αγαπώ. Μείνε δυνατός!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις