Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ: «Υπερηχητικοί» Βεστφαλοί και σόου Χάαλαντ στο «Πιθχουάν» (video)

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ: «Υπερηχητικοί» Βεστφαλοί και σόου Χάαλαντ στο «Πιθχουάν» (video)

H Ντόρτμουντ ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 κάνοντάς το 1-3 πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Σεβίλλη στο Σάντσεθ Πιχθουάν και η νίκη με το τελικό 3-2, της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η Σεβίλλη μπορεί να προηγήθηκε μόλις στο 7′, όταν μετά από προσπάθεια και σουτ του Σούσο η μπάλα άλλαξε πορεία πάνω στον Χούμελς και κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο καταιγισμός που ακολούθησε, «τέλειωσε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Νταχούντ με τρομερό σουτ στο 19′ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Χάαλαντ. Ο Νορβηγός με δύο γκολ (27′, 44′) έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο Λοπετέγκι στο δεύτερο ημίχρονο προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές στην επιθετική του γραμμή προσπαθώντας να αλλάξει την εικόνα της Σεβίλλης, αλλά οι Βεστφαλοί κρατούσαν άνετα το προβάδισμα, ενώ παρέμεναν ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 73′ ο Ροντρίγκεθ τράνταξε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να έρθει τελικά ο Ντε Γιονγκ στο 84′ και να μειώσει στο τελικό 2-3, που δίνει μεν κάποιες ελπίδες στους Ανδαλουσιάνους, αλλά καθιστά την Ντόρτμουντ μεγάλο φαβορί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις