Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σιαμπάνης: Κατέθεσε φάκελο κατά της ΕΠΟ – Το ποσό που ζητάει ως αποζημίωση

Σιαμπάνης: Κατέθεσε φάκελο κατά της ΕΠΟ – Το ποσό που ζητάει ως αποζημίωση
Intime.gr

Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση της δωροδοκίας που κατήγγειλε ο Μάριος Σιαμπάνης στο φετινό Άρης – ΠΑΟΚ, με τον νεαρό πορτιέρε των «κίτρινων» να καταθέτει φάκελο κατά της ΕΠΟ στο Πρωτοδικείο Αθηνών και να ζητά αποζημίωση

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (07.04.2021) στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και κατέθεσε φάκελο κατά της ΕΠΟ, αναφορικά με την υπόθεση της διαρροής των προσωπικών δεδομένων από την Ομοσπονδία.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προέκυψε μετά τις καταγγελίες του Έλληνα πορτιέρε, περί απόπειρας δωροδοκίας του στο φετινό ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης» και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων τα οποία είχαν εκτεθεί σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχετικό φάκελο κατέθεσε από μεριάς της και η ΕΠΟ, ενώ παρέμβαση υπέρ του Σιαμπάνη έκανε ο ΠΣΑΠ (ζήτησε την επιβολή κυρώσεων).

Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Άρη ζητά το ποσό των 250.000 ευρώ για ηθική βλάβη και στον φάκελο που κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών θεωρεί υπεύθυνη την Ομοσπονδία για τη διαρροή των στοιχείων του.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας προκατάθεσης θα ακολουθήσει η αντίστοιχη της ακροαματικής διαδικασίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις