Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Θλίψη στη Μίλαν για το θάνατο του ιστορικού της προέδρου

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Θλίψη στη Μίλαν για το θάνατο του ιστορικού της προέδρου
Intime.gr

Ο επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης της Μίλαν και αναμορφωτής της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, “έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους “ροσονέρι” και το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέλαβε τα ηνία της Μίλαν το 1986, με την ομάδα να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης και έως το 2017 πανηγύρισε μαζί ε της οκτώ πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, έξι Super Cup Ιταλίας, πέντε Champions League, πέντε ευρωπαϊκά Super Cup, ένα Διηπειρωτικό και δυο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Η είδηση του θανάτου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι -σε ηλικία 86 ετών- σκόρπισε τη θλίψη στην Μίλαν. Οι “ροσονέρι” αποχαιρέτησαν τον “Καβαλιέρε”, παραθέτοντας φράση από το γράμμα που έγραψε μετά την κατάκτηση του Champions League το 1989.

Η ανακοίνωση της Μίλαν:

“Βαθιά λύπη. Η Μίλαν θρηνεί για τον θάνατο του αξέχαστου Σίλβιο Μπερλουσκόνι και επιθυμεί να βρεθεί κοντά με την οικογένεια, τους συνεργάτες και τους πιο αγαπητούς φίλους για να μοιραστούμε τα συλλυπητήρια μας.

“Αύριο, θα ονειρευόμαστε νέες φιλοδοξίες, θα δημιουργήσουμε νέες προκλήσεις και θα αναζητήσουμε νέες νίκες. Που θα αντιπροσωπεύουν το καλό, το δυνατό και την αλήθεια που κρύβεται μέσα μας. Σε όλους εμάς που μοιραστήκαμε αυτή την περιπέτεια να δεσμεύσουμε τη ζωή μας με ένα όνειρο που ονομάζεται Μιλάνο.”

Ευχαριστούμε κύριε Πρόεδρε. Πάντα μαζί μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις