Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Σημάδι” ζωής από τους Σέλτικς! Μείωσαν σε 2-1 στη σειρά με τους Χιτ (video)

“Σημάδι” ζωής από τους Σέλτικς! Μείωσαν σε 2-1 στη σειρά με τους Χιτ (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Δυναμικά μπήκαν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους τελικούς του ΝΒΑ οι Σέλτικς, καθώς νίκησαν με 117-106 τους Χιτ και μείωσαν σε 2-1 τη μεταξύ τους σειρά παιχνιδιών για τους τελικούς της Ανατολής.

Οι Σέλτικς κατάφεραν να νικήσουν 117-106 τους Μαϊάμι Χιτ και να μειώσουν σε 2-1, στο τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι των τελικών της Ανατολής στο Ορλάντο. Ο Τζέιλεν Μπράουν σημείωσε 26 πόντους, ο Τζέισον Τάτουμ έφτασε σε double double, με 25 πόντους και 14 ριμπάουντ, o Κέμπα Ουόκερ πρόσθεσε 21 πόντους και ο Μάρκους Σμαρτ 20 , στην προσπάθεια της ομάδας των Σέλτικς να αποφύγουν την τρίτη ήττα στη σειρά στους τελικούς.

Ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ξέφυγαν με διψήφια διαφορά από την δεύτερη περίοδο φτάνοντας σε μία άνετη νίκη.  Αξιοσημείωτη η επιστροφή του Γκόρντον Χέιγουορντ μετά από ένα σχεδόν μήνα παρουσίας,με 6 πόντους 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, σε 31 λεπτά συμμετοχής. Για την ομάδα του Μαϊάμι, σε double double έφτασε ο Μπαμ Αντεμπάγιο, με 27 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ 22 πόντους είχε ο Τάιλερ Χίρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις