Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σίνερ – Τσιτσιπάς 2-0: Κάκιστη πρεμιέρα στο ATP Finals

Σίνερ – Τσιτσιπάς 2-0: Κάκιστη πρεμιέρα στο ATP Finals

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε άνετα από τον Γιανίκ Σίνερ με 2-0 σετ (6-4, 6-4) στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του φετινού ATP Finals.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όντας λαβωμένος, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε σετ από τον φορμαρισμένο Ιταλό τενίστα και No.4 του κόσμου, Γιανίκ Σίνερ. 

Αυτός ήταν ο όγδοος αγώνας ανάμεσα στους δύο αθλητές με τον Τσιτσιπά να μετρά πλέον πέντε νίκες και τρεις ήττες απέναντι στον Ιταλό.

Ο Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να απειλήσει το σερβίς του Σίνερ, σε αντίθεση με τον Ιταλό, ο οποίος έκανε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ και έφτασε στη νίκη.

Τα πράγματα σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals είναι εξαιρετικά δύσκολα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Χόλγκερ Ρουν.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τενίστας δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τις κοινές προπονήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου με τους Αλεξάντρερ Ζβέρεφ και Κάρλος Αλκαράθ, λόγω ενοχλήσεων που είχε στη μέση, γεγονός που στο σημερινό ματς έδειξε να τον επηρεάζει ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις