Mε δηλώσεις του στην εφημερίδα “GOAL” o 33χρονος άσος εξήγησε πως ξέσπασε το επεισόδιο που είχε με τον Γκατούζο: “Μετά το ματς με την Ξάνθη με κατηγόρησε πως πριν από το παιχνίδι μίλησα με τον Λουτσέσκου και του έδωσα πληροφορίες για το σύστημα και την τακτική με την οποία θα παίξουμε!”
Κι έπειτα ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο Ηράκλειο και τόνισε ότι ο Ιταλός βλέπει φαντάσματα: “Βλέπει φαντάσματα. Δεν ξέρω από πού το έβαλε αυτό στο μυαλό του ή αν του το είπε κανείς, αλλά αν δεν με θέλει αυτός ο κύριος στην ομάδα, μπορεί να μου το πει ευθέως. Εγώ θα φύγω. Μπορεί να πει το οτιδήποτε για μένα. Ότι είμαι μ@@@@@ς, ότι δεν είμαι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να λέει τέτοια πράγματα και να με προσβάλει έτσι.
Δεν φτάνει που παίζω τέσσερα χρόνια απλήρωτος, που πληρώνω τα πάντα από την τσέπη μου για να μπορέσω να επιβιώσω όπως και τα περισσότερα παιδιά, μου δημιουργεί πρόβλημα αφού πλέον δεν μπορώ να κυκλοφορήσω πουθενά στο Ηράκλειο. Όχι, μη με γ@μ@ς έτσι! Αν την Τετάρτη δεν μου ζητήσουν συγγνώμη, κάποιον θα δείρω…”.