Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπάχαλο στην ΕΠΟ! “Φρένο” Βίκτωρα στις εκλογές που προκαλεί αντιδράσεις

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ανατροπή δεδομένων στις εκλογές της ΕΠΟ! Σύμφωνα με πληροφορίες οι τακτικοί δικαστές έκαναν δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος ζήτησε τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ομοσπονδία, γεγονός που σημαίνει ότι θα έχουμε αναβολή των εκλογών. Αναμένεται αντίδραση της FIFA.

Ο κ. Μητρόπουλος βάσισε την προσφυγή του στο νόμο Ορφανού, ο οποίος τέθηκε και παραμένει σε ισχύ από το 2004, ενώ είχε προσφύγει με το ίδιο ζητούμενο (ορισμό προσωρινής διοίκησης) και η αντιπολίτευση της ΕΠΟ.

Προς έκπληξη πολλών το Διαιτητικό Δικαστήριο αποδέχθηκε την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου, ο οποίος είχε προτείνει και μια σειρά ονομάτων με επικεφαλής τον ίδιο για τη νέα και προσωρινή ηγεσία της ΕΠΟ που θα ρυθμίσει όλες τις διαδικασίες, ώστε να οδηγηθεί η ομοσπονδία σε εκλογές.  

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος δεν βρίσκεται στην προσωρινή διοίηκηση, την οποία απαρτίζουν οι: Στράτος, Σφακιανάκης, Αγραφιώτης, Σκαρτάδος, Κασιμάτης, Δομάζος, Καμάρας, Μαχλάς, Βαλαώρας, Τουτζιάρης, Παναγιωτάκης, Γαβριηλίδης, Γιάννης Παππάς, Καραβασίλης, Τζανόπουλος, Παπαπετρίδης, Βακάλης, Δημητρίου, Βούρβαχης, Σταράκης, Γκίτσιος.

Βέβαια, επειδή η αποδοχή της προσφυγής βασίζεται σε νόμο, η FIFA υποστηρίζει ότι ανατρέπεται το αυτοδιοίκητο και αναμένεται να ορίσει η ίδια προσωρινή διοίκηση που θα οδηγήσει την ΕΠΟ σε εκλογές με το υπάρχον εκλογικό σύστημα.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε