Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σκέψεις για Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ

Σκέψεις για Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ
Intime.gr

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Όλαφ Ρέμπε, βλέπει την κατάσταση που διαμορφώνεται με τον Άμπελ Φερέιρα και φαίνεται πως θέλει να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

Οι φωνές των οπαδών του ΠΑΟΚ για απομάκρυνση του Άμπελ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αυξάνονται, το κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό έχει γίνει αρκετά βαρύ και ο Όλαφ Ρέμπε φαίνεται πως… κοιτάζει μπροστά και -σύμφωνα με την LiveSport- θέλει να είναι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο απόλυσης του προπονητή των Θεσσαλονικέων.

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής θα κληθεί να διαχειριστή τη συγκεκριμένη κατάσταση, στην περίπτωση που ο Ιβάν Σαββίδης πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση και έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει τις διαθέσιμες λύσεις, χωρίς όμως να γνωρίζει το μπάτζετ που θα διαχειριστεί.

Μια περίπτωση που ήρθε στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι αυτή του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προπονεί την U-19 του συλλόγου και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το γεγονός ότι δεν έχει το UEFA Pro αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις