Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σκέψεις για τηλεοπτική μετάδοση του πρωταθλήματος Νικαράγουας στην Ευρώπη ελλείψει αγώνων!

Superleague

Η διακοπή σχεδόν κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας στην Ευρώπη, λόγω του κορονοϊού, φαίνεται πως έβαλε σκέψεις στις τηλεοπτικές πλατφόρμες ώστε να αποκτήσουν τα δικαιώματα του πρωταθλήματος Νικαράγουας, το οποίο συνεχίζεται κανονικά.

Τρόπους να ψυχαγωγήσουν τους φιλάθλους ψάχνουν τα ευρωπαϊκά τηλεοπτικά δίκτυα, καθώς η δράση έχει σταματήσει λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Νικαράγουα, όπου το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων στην Ευρώπη

“Ορισμένοι ευρωπαϊκοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί ζήτησαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα μετάδοσης των παιχνιδιών του πρωταθλήματός μας. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά δεν ξέρω αν θα τελειώσει”, ήταν οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα του πρωταθλήματος της Νικαράγουας, Χοσέ Μαρία Μπερμούδες στην εφημερίδα της χώρας “La Prensa”, που δείχνουν πόσο ισχυρή είναι η ανάγκη για το ποδόσφαιρο σε μια εποχή που όλα τα πρωταθλήματα έχουν σταματήσει, εκτός από εκείνα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής, της Λευκορωσίας και του Τατζικιστάν.

“Σίγουρα θα συνεχίσουμε να παίζουμε, επειδή, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις που λαμβάνουμε από τις αρχές, δεν υπάρχει συναγερμός για την υγεία και δεν υπάρχουν περιορισμοί τύπου καραντίνας” είπε κλείνοντας ο Μπερμούδες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις