Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Σκληρό πόκερ» για Κίλιαν Εμπαπέ: Αυξάνει την «πίεση» στον Γάλλο η Ρεάλ Μαδρίτης

«Σκληρό πόκερ» για Κίλιαν Εμπαπέ: Αυξάνει την «πίεση» στον Γάλλο η Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κίλιαν Εμπαπέ είναι το πιο “καυτό” μετεγγραφικό σενάριο ενόψει του καλοκαιριού, με την Παρί Σεν Ζερμέν να “σφάζονται” για την υπογραφή του διεθνούς Γάλλου επιθετικού.

Την ώρα που οι δύο ομάδες αναμετρώνονται και για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, η “μάχη” τους για τον σκόρερ του πρώτου αγώνα φαίνεται ότι είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Ο Εμπαπέ είχε συμφωνήσει προφορικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και όλα έδειχναν ότι θα βρεθεί το καλοκαίρι στο Μπερναμπέου, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε νέα κίνηση για την διατήρησή του στο ρόστερ, με μία μυθική πρόταση, που θα του αποφέρει σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα.

Μετά και τη νίκη των Παριζιάνων μάλιστα, ο Γάλλος στράικερ φαίνεται να σκέφτεται να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, γεγονός που έφερε και ένα… τελεσίγραφο από την πλευρά των Μαδριλένων, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times. Η Ρεάλ πιέζει τον Εμπαπέ να μην αθετήσει το λόγο του, υποστηρίζοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση, η “πόρτα” της θα κλείσει για πάντα και δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ποτέ στην ομάδα των ονείρων του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις