Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκωτία: «Λύτρωση» για Σέλτικ στο 90΄ «γκέλα» για Ρέιντζερς και «φωτιά» στην κορυφή

Σκωτία: «Λύτρωση» για Σέλτικ στο 90΄ «γκέλα» για Ρέιντζερς και «φωτιά» στην κορυφή
Reuters

Η Ρος Κάουντι “φρέναρε” την πρωτοπόρο Ρέιντζερς, παίρνοντας την ισοπαλία με το χορταστικό 3-3, με γκολ στις καθυστερήσεις. Έτσι, η δύσκολη νίκη της Σέλτικ επί της Νταντί Γιουνάιτεντ έβαλε… φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Νέο ενδιαφέρον αποκτά το πρωτάθλημα Σκωτίας, καθώς η Σέλτικ κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα (90΄) να επικρατήσει της Νταντί Γιουνάιτεντ (1-0) και σε συνδυασμό με την γκέλα -νωρίτερα- της Ρέιντζερς, έφτασε στο -2 από τους πρωτοπόρους «διαμαρτυρόμενους».

Ο Αμπάντα στο 90΄ «λύτρωσε» την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, στην ενδεκάδα της οποίας ξεκίνησε ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο Έλληνας επιθετικός -μετά από δύο σερί ματς (ένα στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο)- δεν βρήκε δίχτυα, ενώ αντικαταστάθηκε στο 84′ από τον ΜακΚάρθι, δυο λεπτά μετά την αποβολή του Μπάιτον.

Στο ματς που έγινε νωρίτερα, η Ρέιντζερς προηγήθηκε με τον Ντιαλό στο 5΄, βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος από την Ρος Κάουντι, πήρε ξανά προβάδισμα με τα τέρματα των Ταβερνιέ (49΄) και Γκόλντσον (72΄), αλλά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ράιτ διαμόρφωσε το τελικό 3-3, σε ένα άκρως «χορταστικό» και με φινάλε «θρίλερ» ματς στο «Γκλόμπαλ Ένερτζι Στάντιουμ».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις