Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκωτία – Ουκρανία 3-0: Προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο του Nations League

Σκωτία – Ουκρανία 3-0: Προβάδισμα για την πρωτιά στον όμιλο του Nations League
Reuters

Η Σκωτία νίκησε με 3-0 την Ουκρανία στο «Χάμπντεν Παρκ» στην εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της League B του Nations League και πλέον έχει το προβάδισμα για την πρωτιά στο γκρουπ και τον προβιβασμό στη League A.

Ένα 10λεπτο ξέσπασμα της Σκωτίας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Στιβ Κλαρκ να προηγηθεί με 2-0 και να επικρατήσει τελικά με 3-0 της Ουκρανίας στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας του 1ου ομίλου της League B του Nations League.

Η Σκωτία με τα γκολ των ΜακΓκιν (70΄) και Ντάικς (πέρασε αλλαγή στο 76΄ και σκόραρε δύο φορές στο 80΄ και 87΄) πέτυχε την τρίτη της νίκη σε 4 ματς και άφησε στη 2η θέση την Ουκρανία, η οποία παράλληλα γνώρισε και την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση μετά από 2 νίκες και μία ισοπαλία.

Παράλληλα, η Σκωτία πήρε «εκδίκηση» από τους Ουκρανούς για την ήττα του περασμένου Ιουνίου (1-3), στο πλαίσιο των ημιτελικών των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ισοφάρισε σε 2-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ διατήρησε το αήττητο στο Nations League με 6 νίκες σε 7 ματς!

Το συγκρότημα του Ολεξάντρ Πετράκοφ έμεινε χωρίς γκολ για δεύτερο ματς επί συνόλου 13 στο Nations League (το πρώτο ήταν πριν από δύο χρόνια στο 4-0 από την Ισπανία).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις