Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του προέδρου της FIA, Σαΐφ Μπεν Σουλαγέμ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του προέδρου της FIA, Σαΐφ Μπεν Σουλαγέμ
Reuters

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 29 ετών άφησε ο γιος του προέδρου της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, σε τροχαίο δυστύχημα στο Ντουμπάι.

“Σοκ” στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την είδηση του θανάτου του Σαΐφ μπεν Σουλαγέμ. Ο γιος του προέδρου της FIA, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ (FVTO) άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Ντουμπάι, όπως επιβεβαίωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρός της επιθυμεί ιδιωτικότητα και ότι δεν θα δημοσιευθεί επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν.Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Τρίτης (7/3), αλλά καμία παραπάνω λεπτομέρεια για τις συνθήκες.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Ντουμπάι με την οικογένεια να ζητά την προστασία της ιδιωτικής ζωής, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους ανθρώπους του άτυχου νέου.

Τη διετία 2016-’17 ο Σαΐφ Μπεν Σουλαγέμ συμμετείχε στο πρωτάθλημα Formula 4 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, απέναντι σε σημερινούς νέους οδηγούς της Formula 1 όπως ο Όσκαρ Πιάστρι και ο Λόγκαν Σάρτζεαντ.

Παρότι τερμάτισε σε αρκετούς αγώνες μέσα στην πρώτη δεκάδα, αποφάσισε να μην ακολουθήσει διεθνή καριέρα κι έτσι δεν έκανε ποτέ το πέρασμά του στην Ευρώπη.

Όμως, είναι γνωστό ότι η οικογένεια διατηρεί μία εξαιρετικά μεγάλη συλλογή από σπάνια σπορ αυτοκίνητα. Μεταξύ άλλων Ferrari, Porsche, McLaren και Bugatti.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις