Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός 1-1: Ντεμπούτο για Καμαρά και Ζινκερνάγκελ

Σλάβια Πράγας – Ολυμπιακός 1-1: Ντεμπούτο για Καμαρά και Ζινκερνάγκελ

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 κόντρα στη Σλάβια Πράγας, στο τέταρτο φετινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήταν το πιο δυνατό φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στη δεύτερη του περσινού και γενικότερα δεύτερη ιστορικά δύναμη του τσέχικου πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί ανασταλτικά, δέχθηκαν γκολ από σπόντα, ενώ βρήκαν δίχτυα με τον Ρέαμπτσιουκ. Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκαναν οι Καμαρά και Ζινκερνάγκελ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Τζολάκης βρισκόταν κάτω από την εστία, με τους Μανωλά, Μπαγκαλιάνη, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα μπροστά του. Ο Εμβιλά και ο Κούντε ήταν στο κέντρο και ο Αγκιμπού στη θέση 10. Ραντζέλοβιτς και Μασούρας εξτρέμ, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν το πάνω χέρι στο πρώτο μέρος κι άνοιξαν το σκορ με τον Ρέαμπτσουκ στο 34′, αλλά ο Ούσου ισοφάρισε στο 43′.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το δεύτερο γκολ αλλά να μην το βρίσκει. Χρόνο συμμετοχής στην επανάληψη πήρε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και ο Ζινκερνάγκελ.

Δείτε τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μανωλάς, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Αραμπί.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Κανέ, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις