Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός, Μαρτίνς: «Πάμε να τελειώσουμε την δουλειά»

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός, Μαρτίνς: «Πάμε να τελειώσουμε την δουλειά»
ΦΩΤΟ Intime

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε πως οι παίκτες του δεν έχουν καμία διάθεση να υποτιμήσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ενόψει της αυριανής (25/8) ρεβάνς για τα Play Offs του Europa League, ενώ σχολίασε την αναβολή της έναρξης της Superleague και αναφέρθηκε στα μετεγγραφικά.

Νίκη ώστε να τελειώσουν τη… δουλειά ζήτησε ο Πέδρο Μαρτίνς από τους παίκτες του, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου ο Ολυμπιακός πηγαίνει έχοντας ευρύ προβάδισμα μετά τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς. Μοναδική αγωνιστική απώλεια είναο Γιώργος Μασούρας, όπως προανήγγειλε ο Μαρτίνς όταν ρωτήθηκε για το ποιοι είναι έτοιμοι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ακόμα πως είναι άσχημη εξέλιξη για το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο η αναβολή της πρεμιέρας της Superleague ενώ για την συνέχεια των μετεγγραφών αρκέστηκε να πει πως γίνπονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσθήκες τους.

Όσα δήλώσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου

Για την κατάσταση των Σισέ, Χασάν, Μασούρα και αν θα παίξει ο Λόπες: «Ο Χασάν και ο Σισέ είναι έτοιμοι, η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και 95% πλήρης. Ο Μασούρας μόνο δεν θα μπορέσει να παίξει. Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά όλων των παικτών, ο Λόπες και ο Ονιεκούρου είναι έτοιμοι, αλλά δεν θα πω όπως πάντα από τώρα ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι».

Για το πρώτο ματς και το γεγονός ότι έπαιξαν πολλοί παίκτες καλά στο πρώτο ματς: «Μου άρεσε όπως παίξαμε και αντιμετωπίσαμε το ματς με την Σλόβαν ειδικά αν το συγκρίνουμε με αυτό με την Λουντογκόρετς. Είχαμε θέληση και βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Το ότι το είδαμε από όλη την ομάδα είναι δείγμα ότι είμαστε προετοιμασμένοι για τη νέα σεζόν.

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: Για την αναβολή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά σίγουρα είναι άσχημο για το ποδόσφαιρο και την προοπτική του στην Ευρώπη. Υπάρχει πολύς κόσμος που αγαπά το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει οι υπεύθυνοι σε όλους τους τομείς να δώσουν λύση γιατί όλο αυτό βλάπτει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και για το ότι οι παίκτες της Σλόβαν δήλωσαν ότι μπορούν να προκριθούν: «Δεν έχω αμφιβολία ότι η Σλόβαν θα προσπαθήσει για την πρόκριση. Απομένει ένα ματς και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε, όχι απλά να υπερασπιστούμε την πρόκριση. Δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, είμαστε πολύ έμπειροι για να μην το κάνουμε. Κι εγώ αν ήμουν προπονητής της Σλόβαν θα έλεγα τα ίδια στους παίκτες μου, ότι υπάρχουν ελπίδες. Η Σλόβαν είχε αποκλείσει πρόπερσι τον ΠΑΟΚ, κανείς μας δεν σκέφτεται διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Πάμε εκεί για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά και για να νικήσουμε. Για τον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να προσαρμοστούμε, το παιχνίδι για εμάς αρχίζει από το 0-0 και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τις μετεγγραφές: «Έχουμε 4-5 μέρες για τις μετεγγραφές και να ρυθμίσουμε τον αριθμό των παικτών στο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, για τις μεταγραφές δουλεύει πολύς κόσμος και κάνουμε το καλύτερο για να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις