Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Τσεκάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Τσεκάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League
Intime.gr

Το τελευταίο… βήμα για την είσοδο του στους ομίλους του Europa League θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας (21:45, Newsit.gr, Novasports, MEGA).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Μπρατισλάβα τη Σλόβαν και καλείται όχι μόνο να διαφυλάξει το μεγάλο προβάδισμα που έχουν αποκτήσει από την πρώτη αναμέτρηση (3-0) του “Γ. Καραϊσκάκης” αλλά και να πάρει και τη νίκη που θα φέρει βαθμούς στην Ελλάδα.

Με το 3-0 του Φαλήρου, οι Πειραιώτες «κλείδωσαν» ουσιαστικά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ωστόσο καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί στη ρεβάνς και να μην υποτιμήσουν τη Σλόβαν.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός -με τη διαφαινόμενη του πρόκριση- θα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, στην κλήρωση των ομίλων του Europa League, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (28/8).

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να διαχειριστεί την απουσία του Μασούρα αλλά και τις νέες λύσεων που του δίνουν οι παρουσίες των Ρόνι Λόπες και Τικίνιο (αναμένεται να ντεμπουτάρουν ως αλλαγές).

Ο Πορτογάλος αναμένεται να “κατεβάσει” τον Ολυμπιακό στο “Τέχελνε Πολ” με σύστημα 4-3-3 και τους: Βατσλίκ, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο 43χρονος Γερμανός Ντενίζ Αϊτεκίν. Ο τουρκικής καταγωγής ρέφερι είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός το 2017 μετά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα της Καταλονίας είχε νικήσει με 6-1 στο “Καμπ Νου” και είχε πάρει την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις