Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Επιστολή στον πρωθυπουργό για το κεκλεισμένων στο Conference League

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Επιστολή στον πρωθυπουργό για το κεκλεισμένων στο Conference League
Intime.gr

Η “έκρηξη” κρουσμάτων κορονοϊού στην Σλοβακία ανάγκασαν την κυβέρνηση της χώρας να πάρει νέα μέτρα. Τα γήπεδα… έκλεισαν για τους οπαδούς, με την Σλόβαν Μπρατισλάβας να διαμαρτύρεται, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική του Conference League.

Μαθαίνοντας τα σχετικά μέτρα για τον κορονοϊό, η Σλόβαν Μπρατισλάβας “ξέσπασε” – μέσω του Γενικού της διευθυντή- κάνοντας λόγο για απόφαση που “προκαλεί τεράστιες αθλητικές και οικονομικές απώλειες στον σύλλογό” και αναφέροντας πως είναι ένα “χτύπημα κάτω από τη μέση”.

Την Παρασκευή, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ απέστειλε ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό της Σλοβακίας, ζητώντας αλλαγή σε ότι αφορά τα μέτρα για τον κορονοϊό, σχετικά με τις μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις,

με αυτό τον τρόπο, θέλησε να ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση κι έτσι να πάρει το “ΟΚ” και να υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό της.

«Σε μια ανοιχτή επιστολή, παρουσιάσαμε τις προτεινόμενες λύσεις μας για τη συμμετοχή θεατών σε εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού. Υποστηρίξαμε τις λύσεις με συγκεκριμένα επιχειρήματα, γεγονότα και σκληρά δεδομένα που καθιστούν σαφές ότι είναι ασφαλές να συμμετέχεις σε ποδοσφαιρικό αγώνα σε ανοιχτό γήπεδο.

Πιστεύουμε ότι τα γεγονότα που παρουσιάζουμε θα γίνουν αποδεκτά από τα αρμόδια πρόσωπα στα οποία απευθύναμε την επιστολή, προκειμένου να αλλάξουν τα μέτρα που αφορούν μαζικές εκδηλώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της Σλόβαν Ιβάν Κμότρικ, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις