Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μιτρίτσα, ταξιδεύει και ο Βιεϊρίνια παρ’ ότι δεν παίζει

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μιτρίτσα, ταξιδεύει και ο Βιεϊρίνια παρ’ ότι δεν παίζει
ΦΩΤΟ intime

Με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να ταξιδεύει μαζί με την αποστολή παρά το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί και τον Μιτρίτσα έτοιμο, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ αύριο (25/11) στο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο εκτός έδρας ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει πως ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα παρά το γεγονός ότι δεν είναι διαθέσιμος. Εντός αποστολής και έτοιμος ο Μιτρίτσα.

Η ενημέρωσε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης (24.11). Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στο αθλητικό κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση και στις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα , που προπονήθηκαν ατομικά, στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη , αλλά και στον Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Τέιλορ , Λύρατζης , Βαρέλα , Κρέσπο , Μιχάι , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι, Ελ Καντουρί , Κούρτιτς , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Μιτρίτσα , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις