Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σλοβενία – Ελλάδα: “Κυρίαρχη” χωρίς… γκολ η Εθνική (videos)

Σλοβενία – Ελλάδα: “Κυρίαρχη” χωρίς… γκολ η Εθνική (videos)
ΦΩΤΟ intime

Η Ελλάδα ήταν “κυρίαρχη” στο παιχνίδι με τη Σλοβενία για τον τρίτο όμιλο της League C του Nations League, αλλά δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ και έμεινε στο 0-0.

Η Εθνική Ομάδα έπαιξε… μονότερμα στο δεύτερο μέρος τους γηπεδούχους, αλλά με πολλά λάθη στην τελική πάσα, δεν δημιούργησε και τις αντίστοιχες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μείνει στην ισοπαλία, στο πρώτο της παιχνίδι στο φετινό Nations League.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Οι παίκτες του Φαν’τ Σιπ ξεκίνησαν πάντως με θετικό πρόσημο τη νέα αγωνιστική σεζόν και την Κυριακή (06/09) θα αγωνιστούν στο Κόσοβο για την πρώτη τους νίκη στον όμιλο.

Το παιχνίδι

Η Ελλάδα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έδειξε από την αρχή τη διάθεση να πάρει την κατοχή της μπάλας από τη Σλοβενία. Οι παίκτες του Φαν’τ Σιπ θέλησαν να ψάξουν από την αρχή ένα γκολ κι είχαν την πρώτη τελική στο ματς, με ένα σουτ του Παυλίδη μόλις στο 6′, το οποίο και μπλόκαρε ο Όμπλακ.

Η Σλοβενία απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 8′, αλλά η Εθνική ήταν που “κυριάρχησε” στη συνέχεια, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στην αντεπίθεση, με τον Μπακάκη να κάνει δυνατή πάσα στον Παυλίδη στο 18′ κι ενώ ήταν δύο εναντίον ενός Σλοβένου.

Η Ελλάδα συνέχισε να έχει αρκετά λάθη στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο 29′ και στο 42′ ο Παυλίδης είχε άσχημες τελικές ενέργειες μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Φαν’τ Σιπ ξεκίνησε ακόμη πιο δυνατά και στο 52′ ο  Λημνιός βρέθηκε σε θέση βολής από διαγώνια θέση, δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά το δυνατό σουτ του, απέκρουσε ο Όμπλακ.

Μπακασέτας και Μάνταλος “απείλησαν” επίσης στα επόμενα λεπτά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με την Εθνική Ομάδα να είναι “κυρίαρχη” και στη συνέχεια, αδυνατώντας όμως να βρει “καθαρές” ευκαιρίες για ένα γκολ.

Παραλίγο να το “πληρώσει” μάλιστα στο 85′, όταν ο Σπόραρ με προβολή μπροστά από τον Μπάρκα, κατάφερε να στείλει την μπάλα εκτός εστίας, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των Σλοβένων στο παιχνίδι.

Το 0-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με την Ελλάδα να παίρνει θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα της στο φετινό Nations League, αλλά να νιώθει δικαίως απογοητευμένη από την ευκαιρία που έχασε για μία μεγάλη νίκη μέσα στη Σλοβενία.

Οι συνθέσεις στο Σλοβενία – Ελλάδα

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Μπάλκοβετς, Μεβλία, Μπλάζιτς, Στογιάνοβιτς, Μπόχαρ, Βέτριχ, Μπίγιολ (78′ Κόουτερ), Ρεπ (52′ Ζίβετς), Βούκσιτς (61′ Ζάιτς), Σποράρ

Ελλάδα (Τζον Φαν Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σιόβας, Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος (87′ Μασούρας), Μπακασέτας, Λημνιός, Παυλίδης (76′ Φούντας)

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις