Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σνάιντερ: “Ως παίκτης της Ρεάλ σκορπούσα λεφτά και η βότκα ήταν ο καλύτερος φίλος μου”

Σνάιντερ: “Ως παίκτης της Ρεάλ σκορπούσα λεφτά και η βότκα ήταν ο καλύτερος φίλος μου”

Για τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του και συγκεκριμένα όταν έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης, μιλάει μεταξύ άλλων, το βιβλίο του Γουέσλι Σνάιντερ που κυκλοφορεί αύριο (26/6). 

Το βιβλίο του Γουέσλι Σνάιντερ, αναφορικά με τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, κυκλοφορεί αύριο (26/6) στην Ολλανδία και από τα δημοσιεύματα που έχουν διαρρεύσει φαίνεται πως ο Ολλανδός άσος είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, ειδικά όσον αφορά το διάστημα που αγωνίστηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

“Ήμουν μικρός και μου άρεσε η επιτυχία και ήθελα να είμαι το κέντρο της προσοχής. Έγιναν άσχημα πράγματα στη Μαδρίτη. Όχι ναρκωτικά, αλλά αλκοόλ… Είχα συνηθίσω να ζω σαν ένας μεγάλος αστέρας. Έβγαινες στο δρόμο ως παίκτης της Ρεάλ και σκορπούσες λεφτά… Σε θαυμάζει ο κόσμος όταν βγαίνεις… Θα μπορούσα να έχω παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στο γήπεδο, Το μπουκάλι με τη βότκα είχε γίνει ο καλύτερος φίλος μου…

Δεν με επηρέαζε το αλκοόλ γιατί κάθε επόμενη μέρα σηκωνόμουν απ’ το κρεβάτι και ήμουν μια χαρά. Έλεγα ψέματα στον εαυτό μου ότι ήμουν μια χαρά, όμως πνευματικά βυθιζόμουν. Έτρεχα λιγότερο, κρυβόμουν από τον προπονητή μου…”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις