Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

«Σοκ» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Ομπαφέμι «χτύπησε» στο 90+6’ (video)

«Σοκ» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Ομπαφέμι «χτύπησε» στο 90+6’ (video)
Reuters

Απίστευτη «σφαλιάρα» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Σόλσκιερ κρατούσε στα… χέρια της την εντός έδρας νίκη επί της Σαουθάμπτον μέχρι τα «χασομέρια», αλλά Ομπαφέμι διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 90+6’ και της στέρησε την ευκαιρία να περάσει 3η.

«Μαχαιριά» στο 90+6’! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που θα την ανέβαζε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού η Σαουθάμπτον κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Σαουθάμπτον έδειξε από… νωρίς τις διαθέσεις της, αφού προηγήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» με το γκολ του Άρμστρονγκ στο 12’. Πριν βγει το πρώτο μέρος και μέσα σε 3 λεπτά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέφερε να φέρει… τούμπα το ματς, κάνοντας το 2-1 με τα τέρματα των Ράσφορντ (20’) και Μαρσιάλ (23’).

Το ματς κύλησε με ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά πήρε και πάλι… ζωή στα τελευταία του λεπτά. Η Σαουθάμπτον κατάφερε να βάλει εμπόδιο στα… όνειρα των γηπεδούχων για επιστροφή στο Champions League ισοφαρίζοντας στο 90+6’ με τον Ομπαφέμι.

Με το βαθμό αυτό, οι «κόκκινοι διάβολοι» παρέμειναν στην 5η θέση με 59 βαθμούς, όσους έχει η 4η Λέστερ και ένα λιγότερο από την Τσέλσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις