Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκ με Καρέλη – “Τουλάχιστον 8 μήνες εκτός”

ΦΩΤΟ krcgenk.be
ΦΩΤΟ krcgenk.be

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται η χρονιά για τον Νίκο Καρέλη. Η επίσημη ιστοσελίδα της Γκενκ επιβεβαιώνει τα δυσάρεστα νέα για τον Έλληνα επιθετικό, που τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης.

Τουλάχιστον οκτώ μήνες θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων ο Νίκος Καρέλης, μετά τον τραυματισμό του στην εντός έδρας αναμέτρηση της Γκενκ με τη Γάνδη.

Αυτή είναι η πληροφορία που αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Γκενκ, σημειώνοντας ότι μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη στο πρόσθιο χιαστό του αριστερού του γονάτου.

Όπως επισημαίνεται, “… η χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, θα προγραμματιστεί σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο, αλλά η αποκατάστασή του θα διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ μήνες. Οι συμπαίκτες και όλη η οικογένεια της Γκενκ, εύχονται στο Νίκο καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση”.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν σημειώνοντας 18 γκολ σε 32 εμφανίσεις. Ο τραυματισμός αυτός αποτελεί πλήγμα και για την Εθνική ομάδα εν όψει των αγώνων στην προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε