Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΣΟΚ! Πνίγηκε στη Μεσόγειο τερματοφύλακας της εθνικής Γκάμπια

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η προσπάθειά της για ένα καλύτερο μέλλον της στέρησε τη ζωή. Η 19χρονη Φατίμ Τζαουάρα, γκολκίπερ της εθνικής ομάδας γυναικών της Γκάμπια, πνίγηκε στη Μεσόγειο θάλασσα ενώ επιχειρούσε να περάσει στην Ευρώπη.

Όπως μετέδωσε το έγκυρο BBC η νεαρή επέβαινε σε πλοίο τον περασμένο μήνα που διέσχιζε τη Λιβύη με προορισμό την «Γηραιά Ήπειρο», ωστόσο, για αδιευκρίνιστους λόγους (πιθανότατα λόγω κακοκαιρίας) βυθίστηκε με τραγικό αποτέλεσμα, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας.

Η οικογένειά της επιβεβαίωσε την τραγική είδηση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Λαμέν Κάμπα Μπάγιο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πολλοί από τους μετανάστες που πέρασαν σε ιταλικό έδαφος ήταν Αφρικανοί. Η εκλιπούσα έκανε το ντεμπούτο της με την εθνική ομάδα γυναικών περίπου ένα χρόνο πριν, προερχόμενη από το αντίστοιχο συγκρότημα των νεανίδων.

«Θα μείνει αξέχαστη και για το πέναλτι που απόκρουσε στο φιλικό ματς της Γκάμπια με την εθνική Σκοτίας», τόνισε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων ο Μπάγιο.

Σε ποστάρισμα στο Faceboook η ομοσπονδία χαρακτήρισε «σοκαριστικό» το γεγονός του θανάτου της. Ο προπονητής των «Red Scorpions», μία τοπική ομάδα που αγωνιζόταν, περιέγραψε την Φατίμ ως ένα χαμογελαστό κορίτσι, που ήταν αξιαγάπητη από όλους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε