Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Σοκ στην ΑΕΚ με Ζουκουλίνι! Μπαίνει στο χειρουργείο

ΦΩΤΟ aekfc.gr
ΦΩΤΟ aekfc.gr

Η ατυχία… χτύπησε τον νεαρό μέσο της ΑΕΚ, που θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Ζουκουλίνι πάτησε άσχημα σε μια φάση της σημερινής προπόνησης της ΑΕΚ και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι εξετάσεις έδειξαν κάταγμα το πέμπτο μετατάρσιο στο αριστερό του πόδι και ο παίκτης θα υποβληθεί σε επέμβαση, με την Ένωση να δέχεται ένα πολύ ισχυρό αγωνιστικό πλήγμα. Να αναφέρουμε πως ο γιατρό της Ένωσης, Άλκης Καλιακμάνης είναι σε επαφή με τους γιατρούς της Μάντσεστερ Σίτι και θα στείλει τις εξετάσεις για να συναποφασίσουν, τι θα γίνει και το που θα γίνει η επέμβαση.

Ο παίκτης αναμένεται να μείνει τουλάχιστον δυο μήνες εκτός δράσης από τη στιγμή που θα μπει στο χειρουργείο. Eκτός από αυτή την εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ακολουθήσει και συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ υπολόγιζε πολύ στον 22χρονο άσο, που είχε παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα στις πρώτες του εμφανίσεις, ενώ αναμενόταν να ξεκινήσει στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο Μάνταλος έχει δηλωθεί να μην αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση (λόγω καρτών).

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου υπέστη στην πρωινή προπόνηση ο Μπρούνο Ζουκουλίνι και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε