Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σοκ στον ΠΑΟΚ! Χειρουργείο για Πρίγιοβιτς

ΦΩΤΟ twitter.com/paok_fc
ΦΩΤΟ twitter.com/paok_fc

Δυσάρεστα ήταν τ’ αποτελέσματα της ακτινογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης του ΠΑΟΚ, την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ, η εξέταση που υποβλήθηκε ο Πρίγιοβιτς επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ και πιστοποίησε πως ο παίκτης υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας (έχει χτυπήσει ξανά στο συγκεκριμένο σημείο).

Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή θ’ αντιμετωπιστεί με χειρουργική επέμβαση (βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Πακακώστγια) την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένου και του ιστορικού του.

Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο.

Με βάση το παραπάνω “σενάριο”, ο Πρίγιοβιτς θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τα ημιτελικά του κυπέλλου, ενώ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα πλέι-οφ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε