Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοκαρισμένη η Σάκκαρη με την απόφαση παρουσίας κόσμου στο Roland Garros (video)

Σοκαρισμένη η Σάκκαρη με την απόφαση παρουσίας κόσμου στο Roland Garros (video)

Ιδιαιτέρως προβληματισμένη η Μαρία Σάκκαρη, από την απόφαση των ανθρώπων του Roland Garros, να επιτρέψουν την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του Grand Slam.

Το Roland Garros θα φιλοξενήσει μάξιμουμ 11.500 θεατές τη μέρα, αντί για 20.000, που είχε προβλεφθεί στον αρχικό σχεδιασμό, όπως ανακοίνωσε η Γαλλική Ομοσπονδία Τένις τη Δευτέρα (07.09.2020). Η εξέλιξη αυτή έχει… θορυβήσει τη Μαρία Σάκκαρη.

Οι αθλητές θα πρέπει να μείνουν υποχρεωτικά στα δύο ξενοδοχείο που θα έχουν επιλέξει από πριν οι διοργανωτές. Το συγκρότημα, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση από 27 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου, θα χωριστεί «…σε τρεις υπό-ζώνες, ανεξάρτητες μεταξύ τους και αυτόνομες ως προς την υποδοχή του κοινού, προκειμένου να μπορέσουμε να πετύχουμε το μάξιμουμ όριο θεατών σε κάθε ζώνη, έτσι όπως έχει οριστεί από τις αρχές» τόνισε ο γενικός διευθυντής του Roland Garros, Ζαν-Φρανσουά Βιλότ.

«Δε βγάζει νόημα για μένα, θα υπάρχουν φίλαθλοι και εμείς θα είμαστε σε φούσκα;», αναρωτήθηκε η 25χρονη τενίστρια μετά την ήττα της από τη Σερένα Γουίλιαμς στο US Open. «Δεν βγάζει νόημα, όμως έχουν τους λόγους τους που το κάνουν, έχουν ανθρώπους που κάνουν έρευνα, αν αυτό πιστεύουν ότι είναι το σωστό… Τις προάλλες διάβαζα για 8.000 κρούσματα στη Γαλλία, οπότε για μένα ήταν μια σοκαριστική ανακοίνωση. Αλλά εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα. Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι ειδικός υγείας, γνωρίζουν καλύτερα και αν πιστεύουν ότι είναι ασφαλές… Όσο είμαστε ασφαλείς μακριά από τους φιλάθλους είναι εντάξει» ανέφερε.

Η ερώτηση και η απάντηση μετά το 4:14” του video

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις