Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοκαρισμένοι με τις αποδοκιμασίες στον Ρούνεϊ οι Άγγλοι διεθνείς!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Σοκαρισμένοι ήταν οι Αγγλοι διεθνείς, μετά τις αποδοκιμασίες κατά του Γουέιν Ρούνεϊ, από φιλάθλους στο Wembley, κατά τη διάρκεια του ματς με τη Μάλτα (2-0) το Σάββατο, όπου έπαιξε στη μεσαία γραμμή. Ο Ρούνεϊ, που έχει σημειώσει ένα γκολ σε 12 παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εθνική Αγγλίας αυτή τη σεζόν, αποδοκιμάστηκε από ένα μικρό τμήμα οπαδών, ανάμεσα στους 81.000 που βρέθηκαν στο Wembley.

«Νoμίζω ότι ο Γουέιν ήταν λαμπρός. Όπως κάθε φορά που έχει παίξει για την Αγγλία», δήλωσε ο αμυντικός Τζον Στόουνς, ενώ ο μέσος Τζόρνταν Χέντερσον τόνισε ότι ο Ρούνεϊ «είχε σε μια φανταστική απόδοση». Η θέση του Ρούνεϊ στην ομάδα είναι υπό αμφισβήτηση, λόγω της παρουσίας των Χάρι Κέιν, Ντάνιελ Στάριτζ και Ντέλε Αλι στην επίθεση, ενώ ήταν αλλαγή στα τελευταία τρία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρίο Φέρντιναντ δυσαρεστήθηκε από τις αποδοκιμασίες, ενώ ο προσωρινός προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, υπερασπίστηκε τον 30χρονο επιθετικό, λέγοντας ότι η κριτική είναι «μερικές φορές άδικη».

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Τζον Στόουνς, πιστεύει ότι είναι θύμα των δικών του υψηλών προδιαγραφών, έχοντας σημειώσει 53 γκολ σε 117 εμφανίσεις με την Αγγλία. «Πάντα δίνει το 110%. Είμαι λίγο σοκαρισμένος από τις αποδοκιμασίες» είπε, ενώ ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, πρόσθεσε: «Είναι ο αρχηγός μας και ο ηγέτης μας. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, τόσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και την Αγγλία».

Ο Ρούνεϊ έχει σκοράρει μόνο μία φορά στα επτά τελευταία διεθνή του ματς. Αύριο η Αγγλία θα αγωνιστεί με την Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε