Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Σωτηρίου μετά το Ισπανία – Κύπρος 6-0: «Γίναμε ξανά ρεζίλι»

Σωτηρίου μετά το Ισπανία – Κύπρος 6-0:  «Γίναμε ξανά ρεζίλι»

Η Κύπρος διασύρθηκε με 6-0 από την Ισπανία για τα προκριματικά του Euro 2024, με τον Πιέρο Σωτηρίου να μην “μασάει” τα λόγια του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Κύπριος επιθετικός μίλησε με δραματικό τόνο για τις δυνατότητες της Εθνικής Κύπρου, μετά τη συντριβή με 6-0 από την Ισπανία.

«Δύσκολο παιχνίδι, όλοι στην Κύπρο πίστευαν ότι θα φάμε οκτώ και να το αποτέλεσμα. Γίναμε για ακόμα μια φορά ρεζίλι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν σταθήκαμε στο ύψος μας. Δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι. Δεχθήκαμε γκολ από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης.

Μετά το 60′ με το αποτέλεσμα στο 2-0, στεκόμασταν καλά. Μετά το 60′ όταν εφησυχάζεσαι λίγο, μπορείς ανά πάσα στιγμή να δεχθείς γκολ», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το τι πρέπει να αλλάξει:

«Αυτή την ερώτηση την ακούω εδώ και χρόνια, είμαστε μόνο λόγια. Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά, δεν είναι της ώρας αλλά σίγουρα ως αρχηγός πρέπει να βγω μπροστά και εγώ με την σειρά μου να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Δεν είμαστε μόνο εμείς που φταίμε γιατί όλα τα πυρά έρχονται σε μας και στο προπονητικό επιτελείο. Πρέπει να αλλάξουν πολλά από τη βάση. Σίγουρα οι επόμενες ώρες είναι δύσκολες αλλά όπως είπα και πριν θα βγω μπροστά. Αναλαμβάνουμε και εμείς την ευθύνης αλλά επαναλαμβάνω πρέπει να δούμε ολόκληρη την εικόνα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις