Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Σωτήρης Πανταλέων: Στον ουρανό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» η φανέλα του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού

Σωτήρης Πανταλέων: Στον ουρανό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» η φανέλα του εμβληματικού αρχηγού του Παναθηναϊκού

Ο Σωτήρης Πανταλέων βραβεύτηκε κι είδε τη φανέλα του να ανεβαίνει στον «ουρανό» του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τον εμβληματικό αρχηγό του, ο οποίος πέρασε μία ζωή με το “τριφύλλι” στο στήθος και συνεχίζει να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα ακόμα και τώρα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. 

Η φανέλα του ανέβηκε στον «ουρανό» του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος», εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο.

Ο Σωτήρης Πανταλέων εμφανίστηκε συγκινημένος, ενώ μίλησε στον κόσμο φορώντας ένα κασκόλ του Παναθηναϊκού, το οποίο, μάλιστα, φίλησε.

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι το 1992 όταν θα περνούσα αυτή την πόρτα, θα ζούσα το μεγαλύτερο και το πιο ωραίο όνειρο της ζωής μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η φανέλα μου θα υψωνόταν κάποια στιγμή στον τοίχο αυτού του γηπέδου. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο του Παναθηναϊκού, που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να είμαι στον σύλλογο, να παλεύω για τίτλους και να είμαστε όλοι εδώ μαζί για να πανηγυρίζουμε τίτλους», ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Πανταλέων, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο είπε:

«Περάσαμε 25χρόνια μαζί, όμορφες και άσχημες στιγμές. Εσείς ειδικά ήσασταν πάντα εκεί. Έχω νιώσει την αγάπη σας. Ξέρω ότι αυτή η αγάπη πηγάζει από το γεγονός ότι δεν πρόδωσα ποτέ τον σύλλογο και σας δίνω τον λόγο μου πως δεν θα τον προδώσω ποτέ».

Να σημειωθεί ότι παράλληλα, υψώθηκαν τρία λάβαρα με τους τίτλους των τμημάτων βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις