Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σούντγκρεν: «Ο Άρης ήθελε να με ξεφορτωθεί με κάθε κόστος»

Σούντγκρεν: «Ο Άρης ήθελε να με ξεφορτωθεί με κάθε κόστος»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο περιστατικό το οποίο τον έφερε σε ρήξη με τον Άρη, τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο Σούντγκρεν σε συνέντευξη που έδωσε σε σουηδικό μέσο μίλησε για το πρόστιμο που του επέβαλε ο Άρης επειδή δεν ταξίδεψε στην Κρήτη σε αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ, καθώς εκείνες τις μέρες γεννήθηκε το παιδί του και ήθελε να παραμείνει μαζί με τη γυναίκα του.

“Ενημέρωσα το σύλλογο ότι θα πάμε στο νοσοκομείο για να αρχίσει ο τοκετός. Δεν υπήρχαν προβλήματα με την ομάδα, μου ζήτησαν να τους ενημερώσω όταν γεννηθεί το παιδί. Την επόμενη μέρα, στις 5 το πρωί, η σύζυγός μου υποβλήθηκε σε καισαρική και υπήρξαν ορισμένες επιπλοκές, όμως όλα πήγαν καλά στο τέλος”, δήλωσε αρχικά στο σουηδικό έντυπο.

“Δύο ώρες αργότερα, ενημέρωσα το σύλλογο ότι γεννήθηκε η κόρη μου. Τότε περιμένεις ‘συγχαρητήρια, πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι’. Όμως αντ’ αυτού άκουσα ‘συγχαρητήρια, στις 7 αύριο φεύγει το αεροπλάνο για την Κρήτη. Πρέπει να παίξεις’. Ήμουν τελείως μπερδεμένος και τους είπα ότι δεν μπορώ.

Δεν έτρωγα σωστά πριν από τον αγώνα, επειδή ήμουν στο νοσοκομείο και με χρειαζόταν το κορίτσι μου. Ήταν ολομόναχη σε μία ξένη χώρα. Μετά ανέβηκαν οι τόνοι από το σύλλογο. ‘ΟΚ, μείνε σπίτι’. Δύο μέρες αργότερα, έλαβα ένα email ότι δέχθηκα πρόστιμο 20.000 ευρώ επειδή δεν εμφανίστηκα στον αγώνα. Αντιδράσαμε με τον ατζέντη μου και δικαιωθήκαμε, οπότε δεν χρειάστηκε να πληρώσω”.

“Στο Ισραήλ έγινε το ακριβώς αντίθετο. Μου έδωσαν δύο εβδομάδες ρεπό μετά τη γέννηση. Το πρόστιμο του Άρη δείχνει το πόσο άσχημα μου συμπεριφέρθηκαν. Ήξερα ότι θα με γ@@@@@@ν. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις