Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σοβαρό πρόβλημα με τον ΟΑΚΑ για ΠΑΟ, ΑΕΚ

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ καθυστερεί την ανακατασκευή του κατεστραμμένου τερέν ώστε να καλύψουν “πράσινοι” και “κίτρινοι” το κόστος.
Σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με τη χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου και γεννάται το ερώτημα κατά πόσο θα είναι σε θέση ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να αγωνιστούν σε αυτό στις επίσημες υποχρεώσεις τους.
 
Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ από τον Φλεβάρη με επιστολές έχουν ενημερώσει ότι οι εργασίες που έγιναν πριν από λίγους μήνες στο κέντρο του γηπέδου (στο οποίο το 2004 είχε ανοιχθεί τρύπα για να δημιουργηθεί η περίφημη λίμνη της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων) ήταν στην ουσία “προχειροδουλειά” και καλούσαν το συμβούλιο του ΟΑΚΑ να ξεκινήσει από τότε διαγωνισμό για την ανακατασκευή.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ στο ΔΣ που είχε την Παρασκευή απέρριψε την λύση της απευθείας ανάθεσης σε εργολάβο κάτι που σημαίνει πως αν γίνει διαγωνισμός θα χρειαστούν τέσσερις μήνες για να βρεθεί η εταιρία που θα αναλάβει το έργο! Ετσι, σχεδόν εκβιαστικά, η διοίκηση καλεί τις διοικήσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ να αναλάβουν οι ίδιοι το χρέος για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και το γήπεδο να είναι σύντομα έτοιμο προς χρήση.
 
Όπως είναι λογικό υπάρχει εκνευρισμός στις διοικήσεις των δύο ομάδων, οι οποίες τη Δευτέρα θα κάνουν νέες επαφές και θα ασκήσουν πιέσεις για να λυθεί ένα σοβαρό θέμα, το οποίο δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε